foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


úterý, 06 červen 2023 16:15

Atletický čtyřboj a skvělé výkony našich žáků

Napsal(a)

Dne 23. 5. se na varnsdorfském fotbalovém stadionu uskutečnilo okrskové finále v atletickém čtyřboji družstev žáků a žákyň 2. stupně základních škol. Naše škola vyrazila na závod se 3 družstvy po 5 sportovcích. Každý jedinec z týmu se snažil bodovat ve čtyřech různých disciplínách, konkrétně v běhu na 60 m, ve skoku dalekém nebo vysokém, v hodu míčkem nebo vrhu koulí a ve vytrvalostním běhu na 600/800/1500 m podle věku a pohlaví. Podle výsledného součtu bodů družstev bylo stanoveno pořadí.

Naše mladší žákyně – Horáková Sára, Mocová Aneta, Adamsonová Franceska Marie, Kolibová Naty, Šumpichová Aneta (z 6. a 7. tříd) – svými skvělými výkony vybojovaly 1. místo a pytel sladkostí.

Naše starší žákyně – Vlasáková Amálka, Vlčková Eliška, Niklová Anděla, Strunecká Terka, Kočová Káťa (z 8. tříd) – vybojovaly suprové 3. místo a pytel sladkostí.

Naši starší žáci – Lažanský Saša, Horák Jonáš, Sobíšek Honza, Kučera Filip, Houška Marek (z 8. tříd) – vybojovali krásné 4. místo.

A co je ještě důležité zmínit? Marie Franceska Adamsonová získala individuální první místo v mladší kategorii a Eliška Vlčková byla vyhlášena nejlepší atletkou v kategorii starší!

Den se zkrátka vydařil, a my všem účastníkům moc gratulujeme a chválíme za reprezentaci.

Přečtěno: 204 x

Archiv starších článků

Seznam starších článků z archivu

Florbalové třídy
florbal
Rychlý přehled

rozvrhy

zakovska

VNITŘNÍ OZNAMOVACÍ SYSTÉM

Digitální učební materiály

ucebni materialy m

Matematika
matematika m

Světový rekord

S6300706 m

Kvalita ovzduší u naší školy

kvalita ovzdusi

(nefunguje v Internet Exploreru)
administrace