foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


čtvrtek, 19 leden 2017 12:32

Florbalistky třetí v kraji

Napsal(a)

V úterý 17. ledna hrála děvčata z osmých a devátých tříd krajské finále ve florbalu v Teplicích, do kterého se probojovala vítězstvím v okresním finále.
Turnaje se zúčastnilo osm týmů rozdělených do dvou čtyřčlenných skupin. Naše děvčata zahájila turnaj zápasem proti Mostu, vedli jsme jedna nula, ale soupeřky zápas otočily a prohráli jsme 2:1. Nicméně jsme i tak věřili, že další dvě utkání zvládneme a ze skupiny postoupíme, což se nakonec potvrdilo. Porazili jsme Osek 2:0, pak Pernštejn 3:1 a postup do semifinále byl náš.
V něm jsme nastoupili proti silnému týmu Dubí. Zvolili jsme taktiku zatažené obrany s rychlými brejky, což nám v prvním poločase vycházelo, jen jsme bohužel nevstřelili gól. A soupeřky nás ve druhé půli potrestaly dvěma góly.
Čekal nás tak souboj o třetí místo proti Roudnici, který jsme s přehledem zvládli a zvítězili 2:0.
Naše florbalistky tak obsadily krásné 3. místo a získaly bronzové medaile, což je veliký úspěch, ke kterému velice rádi blahopřejeme a děkujeme za vynikající reprezentaci školy a celého našeho okresu!!!
Sestava: Natálie Hoření, Tereza Rádlová, Tereza Aulická, Helena Plechatá, Natálie Knotková, Ema Mlatečková, Linda Mrázková, Viktorie Strnadová, Markéta Jedličková

Přečtěno: 1641 x

Archiv starších článků

Seznam starších článků z archivu

Florbalové třídy
florbal
Rychlý přehled

rozvrhy

zakovska

VNITŘNÍ OZNAMOVACÍ SYSTÉM

Digitální učební materiály

ucebni materialy m

Matematika
matematika m

Světový rekord

S6300706 m

Kvalita ovzduší u naší školy

kvalita ovzdusi

(nefunguje v Internet Exploreru)
administrace