foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


středa, 20 září 2017 11:08

Sportovní kurz Itálie 2018 - nabídka

Napsal(a)

SPORTOVNÍ KURZ ITÁLIE, LIDO DI SPINA – určeno pro I. a II. stupeň

TERMÍN: 1. 6. - 10. 6. 2018; CENA: 5000,-Kč; zahrnuje dopravu patrovým autobusem, ubytování v mobilhomech, plnou penzi česká kuchyně; MÍSTO: Lido di Spina; CK SONATOUR www.sonatour.cz
INFORMACE K PLATBĚ: záloha 2500,- Kč nejpozději do 31. ledna 2018 převodem na účet školy 78 – 5247870297/0100 (do zprávy pro příjemce prosíme uvést "Lido di Spina + jméno a příjmení žáka") nebo hotově v pokladně školy.

Fotografie z minulého sportovního kurzu naleznete na http://www.zsvrch.cz/item/1265-italie-2016.

Oficiální stránky kempu: http://campingmarepineta.it/

Pozor!! Omezená kapacita, kdo se dřív přihlásí a zaplatí, má přednost!!!

 

 

Camping Villagge Mare Pineta je velmi vhodné pro skupiny, dětské kolektivy i rodiny s dětmi.  Je to vyhledávaný kemp s veškerým vybavením a službami. Kemp se nachází v rušném letovisku Lido di Spina a leží 110 km jižně od Benátek a 20 km severně od Ravenny. Kemp je umístěn v piniovém háji přímo u moře.

VYBAVENÍ KEMPU:

- čtyři bazény pro děti a dospělé, z nichž jeden má vyznačené plavecké dráhy a je 50 m dlouhý. Do bazénu je nutné používat koupací čepice. Bazény jsou otevřeny asi od 15. 5. do 15. 9. Možnost užívání zdarma.

- dětské koutky s prolézačkami a jinými dětskými atrakcemi, možnost užívat zdarma

- sportovní hřiště, které jsou situovány na začátku pláže (fotbalové, volejbalové, tenisové, basketbalové), možnost užívat zdarma

- animační programy pro děti a dospělé (hry a soutěže, různé tvůrčí činnosti, mini-club). Animace probíhají od 25. 5. do 8. 9. Jsou zdarma.

- večerní programy pro děti i dospělé (taneční večery, hudební vystoupení, volba miss kempu), zdarma

- sportovní programy pro děti i dospělé (vodní aerobik, zumba, sportovní turnaje), zdarma pod vedením instruktorů

- sportovní kurzy (plavecká škola, škola windsurfingu a kanoistiky)

- fitness centrum, kadeřník, masáže, solárium, sauna, fyzioterapeut, hydromasáže (placené služby)

- lékařská služba první pomoci

- možnost zapůjčení kol

- připojení na internet, ceny: 1 hodina/1 EUR, 2 hodiny/ 2 EUR, 5 hodin/ 6 EUR

- malé obchodní centrum: obchod s potravinami, obchod s ovocem a zeleninou, restaurace, pizzerie, rychlé občerstvení, obchod se suvenýry.

- kvalitní sociální zařízení, kde najdete sprchy, prádelnu, dřezy na nádobí

- vláček, který jezdí v celém kempu zdarma

UBYTOVÁNÍ Mobil-home jsou umístěné v příjemném stínu pod stromy, asi 120 m od bazénového centra, 300 m od obchodního centra kempu a asi 550 m od pláže.

Typ A je vybaven pro šest osob. Jsou zde dvě ložnice (2+2 lůžka), malý obývací pokoj s rozkládacím lůžkem pro dvě osoby a plně vybaveným kuchyňským koutem (vybaven lednicí, sporákem a nádobím). Ložnice jsou poměrně malé, ale útulné. Součástí je koupelna (sprcha a toaleta). Každý mobil-home má venku zahradní stolek a židle.

Typ B je vybaven pro šest osob. Jsou zde dvě ložnice (2+3 lůžka), malý obývací pokoj s rozkládacím lůžkem pro dvě osoby a plně vybaveným kuchyňským koutem (vybaven lednicí, sporákem a nádobím). Ložnice jsou poměrně malé, ale útulné. Součástí je koupelna (sprcha a toaleta). Každý mobil-home má venku zahradní stolek a židle.

PLÁŽE Prostorné, písečné tvořené jemným pískem, s pozvolným vstupem do moře, vhodné pro děti a neplavce. Možnost pronájmu slunečníku a lehátek. Přímo na pláži se nachází hřiště na plážový volejbal, basketbalové hřiště a fotbalové hřiště. Pláže jsou volné, neplatí se vstupné.

OKOLÍ KEMPU:

Prázdninové centrum se nachází v centru městečka, kde najdete další obchody, restaurace a vše pro turisty. Je to příjemná večerní procházka.

Asi 800 m od kempu je malé vodní centrum s větším tobogánem, které je placené. Ceny cca 10 EUR za osobu a celý den.

VÝLETY Prázdninové centrum se nachází poblíž několika historických měst a také poblíže zábavního parku Mirabilandia. V místě pobytu organizuje kemp velké množství placených výletů (Ravenna, Rimini, San Marino, zábavný park Mirabilandia, Benátky, výlety lodí). 

Přečtěno: 1686 x

Archiv starších článků

Seznam starších článků z archivu

Florbalové třídy
florbal
Rychlý přehled

rozvrhy

zakovska

VNITŘNÍ OZNAMOVACÍ SYSTÉM

Digitální učební materiály

ucebni materialy m

Matematika
matematika m

Světový rekord

S6300706 m

Kvalita ovzduší u naší školy

kvalita ovzdusi

(nefunguje v Internet Exploreru)
administrace