foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


zapis skola

neděle, 16 září 2018 19:11

Jednodenní zájezd do vánoční Míšně

Napsal(a)

Termín: úterý 18. 12. 2018

Program: Dopoledne přijedeme do Míšně - historického města, které se proslavilo po celém světě výrobou porcelánu. Na úvod nás čeká exkurze v nejstarší evropské porcelánce MEISSEN. Ve dvoupatrovém muzeu s výstavní halou si prohlédneme nejrůznější porcelánové výrobky ze současnosti i historie, zhlédneme krátký dokumentární film v českém jazyce a v moderní předváděcí dílně se seznámíme s jednotlivými fázemi výrobního procesu. Následuje procházka nádherným historickým jádrem města - vánočně vyzdobený gotický dóm Frauenkirche s nejstarší zvonkohrou na světě, vánoční strom před půvabnou gotickou radnicí, výstup k podsvícenému pozdně gotickému zámku Albrechtsburg s působivými výhledy na údolí řeky Labe. Na závěr budeme mít volný čas na návštěvu adventních trhů a ochutnávku místních delikates na náměstí Marktplatz.

Cena: 490,- Kč (nutné poukázat na elektronickou peněženku do 15. 10. 2018)

V CENĚ JE ZAHRNUTO: doprava zájezdovým autobusem, služba průvodce po celou dobu zájezdu a informační materiál, komplexní cestovní pojištění zahrnující pojištění léčebných výloh, úrazu, odpovědnosti, zavazadel a storna

V CENĚ NENÍ ZAHRNUTO: vstupné do navštívených objektů: porcelánka Míšeň (1,5 EUR), zámek Albrechtsburg (1EUR)

Žák musí mít platný cestovní doklad (občanský průkaz nebo cestovní pas).

Zájemci si vyzvednou závaznou přihlášku u třídních učitelů nebo u výchovné poradkyně Mgr. Lucie Plechaté a odevzdají ji do 19. 9. 2018.

 

Přečtěno: 1430 x

Archiv starších článků

Seznam starších článků z archivu

Florbalové třídy
florbal
Rychlý přehled

rozvrhy

zakovska

VNITŘNÍ OZNAMOVACÍ SYSTÉM

Digitální učební materiály

ucebni materialy m

Matematika
matematika m

Světový rekord

S6300706 m

Kvalita ovzduší u naší školy

kvalita ovzdusi

(nefunguje v Internet Exploreru)
administrace