foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


úterý, 20 prosinec 2022 10:22

Florbal si splnil své cíle

Napsal(a)

Minulý pátek se uskutečnilo florbalové okresní finále chlapců pro kategorii 6. - 7. tříd a 8. - 9. tříd. Naše škola do ní šla s oběma kategoriemi, což už samo o sobě je super vizitka. Cílem bylo zvládnout mladší kategorii, protože právě tato kategorie dotáhla do finále tu starší. Minulý rok jsme měli stejný úspěch, když obě kategorie postoupily do finále, ale ukázalo se, že nejde odehrát obě kategorie s jednou top sestavou. Letos jsme šli tedy cestou výběru a rozhodli se, že mladší skupina má i větší šanci na kraji. Dle předpokladu svou finálovou skupinu zvládla bez ztráty bodů, když porazila Kamenickou, Varnsdorf i Českou Kamenici.

Starší skupina mohla ve tříčlenné finálové skupině jen překvapit. Vzhledem k neflorbalové sestavě se však za výkon, který byl postaven hlavně na bojovnosti, stydět nemusí a bere pěkné 3. místo z celého děčínského okresu.

Suma sumárum byl letošek zatím povedený. Stejně jako 6. - 7. třída postupuje na kraj i kategorie 4. - 5. třída chlapci i dívky. Úspěšné byly i dívky z druhé stupně.   

Ing. Tomáš Štěpánek

Přečtěno: 231 x

Archiv starších článků

Seznam starších článků z archivu

Florbalové třídy
florbal
Rychlý přehled

rozvrhy

zakovska

VNITŘNÍ OZNAMOVACÍ SYSTÉM

Digitální učební materiály

ucebni materialy m

Matematika
matematika m

Světový rekord

S6300706 m

Kvalita ovzduší u naší školy

kvalita ovzdusi

(nefunguje v Internet Exploreru)
administrace