foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


čtvrtek, 15 říjen 2020 10:09

Informace pro deváťáky a jejich rodiče

Napsal(a)

Vážení rodiče, milí deváťáci,

vzhledem k nepříznivé epidemiologické situaci probíhá distanční výuka. Byl zrušen Veletrh Škola Děčín 2020, na kterém se představují střední školy a zaměstnavatelé ze širokého okolí. Protože není možné navštívit žádnou ze středních škol a firem v Děčíně a musely být zrušeny i skupinové návštěvy do IPS (Informační poradenské středisko) na Úřadu práce, nabízím Vám alternativu v podobě následujících odkazů.

Na www.skoladecin.cz najdete seznam tzv. „virtuálních vystavovatelů“ včetně prokliku na jejich webové stránky. Můžete si zde prolistovat e-book ROK PŘED „PŘIJÍMAČKAMA“ NA SŠ, průvodce Kam po devítce a dva díly vzkazníku Loňští deváťáci letošním deváťákům.

Na https://www.educaliberec.cz/educazin/ najdete střední školy a vystavovatele pro Liberecký kraj a mnoho dalších užitečných informací. Od 15. 10. Zde probíhá i online vysílání EDUCA ONLINE.

I nadále platí, že IPS při Úřadu práce (bývalá poliklinika) nabízí individuální poradenství k volbě střední školy, součástí poradenství může být i test zájmů. Objednat se můžete na telefonních číslech 950111191, 950111192, 950111193 nebo na emailu na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

Tištěný Atlas školství, ve kterém naleznete podstatné informace o středních školách v Ústeckém kraji a přijímacím řízení, žáci obdrží po svém návratu do škol na začátku listopadu.

L. Plechatá, výchovná poradkyně

Přečtěno: 532 x

Archiv starších článků

Seznam starších článků z archivu

Florbalové třídy
florbal
Rychlý přehled

rozvrhy

zakovska

VNITŘNÍ OZNAMOVACÍ SYSTÉM

Digitální učební materiály

ucebni materialy m

Matematika
matematika m

Světový rekord

S6300706 m

Kvalita ovzduší u naší školy

kvalita ovzdusi

(nefunguje v Internet Exploreru)
administrace